Coventry Cathedral oktober 2016

In oktober 2016 zingen we met een projectkoor in Coventry Cathedral. De oude kathedraal van Coventry is verwoest in een groot bombardement door de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog. De stad werd in een puinhoop veranderd. Na de oorlog heeft men de muren van de oude kathedraal laten staan en is een indrukwekkende nieuwe kathedraal gebouwd. De kathedraal heeft banden met andere in de oorlog verwoeste steden zoals Dresden en Rotterdam. Ter gelegenheid van de opening van de kathedraal heeft Britten zijn War Requiem gecomponeerd.

We zingen in Coventry op Zaterdag 22 oktober 2016 en zondag 23 oktober 2016.Op zaterdag zingen we een Evensong en op zondag de Evensong en Eucharistieviering. De Evensong wordt zowel op zaterdag als zondag gezongen om 16.00 uur. De Eucharistie wordt gevierd op zondagmorgen om 10.30 uur.

Wij zijn bereid om de gehele reis te organiseren. Op dit moment is nog niet bekend op welke wijze. Voor degenen die op zondagavond weer terug willen zijn is dit mogelijk door een vlucht vanaf Heathrow om 21.00 uur ‘s avonds met de KLM cityhopper. Na aanmelding volgt een inventarisatie en weten we ook hoeveel e.e.a. gaat kosten.

Coventry01

Nog plaats voor:
sopranen: NEE alten: NEE tenoren: NEE bassen: NEE

Dit is een gesloten project. Mocht u balangstelling hebben stuur dan een mailtje naar info@zingeninengeland.nl

Repetitiedata op zaterdag van 10.00 - 15.00 uur
10 september 2016 24 september 2016 8 oktober 2016

Zie voor definitieve repetitiedata onder Agenda

Wilt u zich aanmelden, klik dan op de aanmeldknop onder organisatiekosten. Nadat alle stappen voor het aanmelden zijn doorlopen krijgt u een automatische bevestiging. (Krijgt u die niet stuur dan een mailtje naar info@zingeninengeland.nl).

Organisatiekosten (muziek, directie, organist en overige kosten);
Organisatiekosten Organisatiekosten donateurs Inclusief Reis- en verblijf
95 Euro 90 Euro nader te bepalen

Inschrijven voor Coventry

(nadat u voor Inschrijven voor Coventry hebt gekozen, kunt u uit de bovengenoemde opties kiezen, kiest u voor inclusief Reis- en verblijf, dan wordt eerst contact met u opgenomen).

Algemene voorwaarden:
Voor algemene informatie en voorwaarden met betrekking tot onze projecten kunt u bijgaand pdf bestand downloaden door hier te klikken.

Coventry02

(402)