Projecten

I. LOPENDE PROJECTEN

Lichfield Cathedral April 2017
Lichfield cathedralOp 22 en 23 april 2017 (de week na pasen) zingen we in Lichfield Cathedral een prachtige kathedraal nabij Birmingham. Nog nooit eerder hebben we met een koor in deze kathedraal gezongen. U kunt zich nu al aanmelden.
Wilt u naar de projectpagina voor meer informatie of wilt u zich aanmelden klik dan HIER of op het plaatje.

Gloucester Cathedral zomer 2017
gloucester06In de zomer van 2017 gaan we opnieuw naar Gloucester Cathedral, de vorige keer was in 2005. Het is een mooie kathedral met een prachtige akoestiek. Gloucester ligt in een prachtig gebied, dicht bij Wales en een aantal interessante steden.
Wilt u naar de projectpagina voor meer informatie of wilt u zich aanmelden klik dan HIER of op het plaatje.Winchester Cathedral oktober 2017
Winchestervan dinsdag 24 oktober tot en met vrijdag 27 oktober zingen we evensongs in Winchester Cathedral. Winchester heeft een van de oudste kathedralen van Engeland. Ook de stad is meer dan de moeite waard. Voor meer informatie en aanmelden klik dan HIER of op het plaatje.Westminster Abbey en St Pauls jaarwisseling 2017/2018
St. Paul'sOp donderdag 28 december en vrijdag 29 December 2017 zingen we de evensong in Westminster Abbey. Op maandag 1 januari tot en met donderdag 4 januari 2018 zingen we de Evensong in St. Paul’s Cathedral. Beide koren en de stad waar ze toebehoren behoeft geen nadere introductie. Er is nog heel beperkt ruimte voor inschrijven voor dit project. voor meer informatie en inschrijven klik dan HIER of op het plaatje.

Salisbury Cathedral mei 2018
Salisbury Cathedral
op 26 en 27 mei 2018 zingen we in Salisbury. Salisbury is de kathedraal met de hoogste toren van Engeland en is wereldberoemd. De laatste keer dat de Schola Liturgica hier gezongen heeft was in 2010. Wilt u naar de projectpagina voor meer informatie of wilt u zich aanmelden klik dan HIER of op het plaatje.

York Minster zomer 2018
Yorkvan maandag 23 juli tot en met zondag 29 juli zingen we de diensten in York Minster. York heeft een van de twee aartsbisschoppen van de Anglicaanse kerk in Engeland. De kathedraal is natuurlijk fantastisch en de stad is meer dan de moeite waard. voor meer informatie of wilt u zich aanmelden klik dan HIER of op het plaatje.

II. TOEKOMSTIGE PROJECTEN

St. David’s Cathedral zomer 2019
Yorkvan maandag 29 juli 2019 tot en met zondag 4 augustus 2019 zingen we de diensten in St. David’s Cathedral. St. David’s behoort tot de Church of Wales en is een van de oudste en mooiste kathedralen van het Verenigd Koninkrijk. Dit project is nog niet open, maar mocht u al belangstelling hebben stuur dan een mailtje naar info@zingeninengeland.nl.
voor meer informatie klik dan HIER of op het plaatje.


(635)