Projecten

I. LOPENDE PROJECTEN

Newcastle februari 2018
Newcastle naveOp zondag 11 februari zingen we met een projectkoor met alleen sopranen en alten van de Schola Liturgica de Eucharist en de Evensong in Newcastle Cathedral. Newcastle heeft de meest noordelijke Anglicaanse kathedraal van Engeland. De stad ligt an de rivier de Tyne en heet officieel Newcastle upon Tyne. Er gaat elke nacht een veerboot van DFDS van IJmuiden naar Newcastle. Newcastle is ook bekend geworden vanwege de detectiveserie Vera. Voor meer informatie en aanmelden klik dan HIER.Westminster Abbey en St Pauls jaarwisseling 2017/2018
St. Paul'sOp donderdag 28 december en vrijdag 29 December 2017 zingen we de evensong in Westminster Abbey. Op maandag 1 januari tot en met donderdag 4 januari 2018 zingen we de Evensong in St. Paul’s Cathedral. Beide koren en de stad waar ze toebehoren behoeft geen nadere introductie. Er is nog heel beperkt ruimte voor inschrijven voor dit project.(sopranen en tenoren) voor meer informatie en inschrijven klik dan HIER of op het plaatje.

Salisbury Cathedral mei 2018
Salisbury Cathedral
op 26 en 27 mei 2018 zingen we in Salisbury. Salisbury is de kathedraal met de hoogste toren van Engeland en is wereldberoemd. De laatste keer dat de Schola Liturgica hier gezongen heeft was in 2010. Wilt u naar de projectpagina voor meer informatie of wilt u zich aanmelden klik dan HIER of op het plaatje.

York Minster zomer 2018
Yorkvan maandag 23 juli tot en met zondag 29 juli zingen we de diensten in York Minster. York heeft een van de twee aartsbisschoppen van de Anglicaanse kerk in Engeland. De kathedraal is natuurlijk fantastisch en de stad is meer dan de moeite waard. voor meer informatie of wilt u zich aanmelden klik dan HIER of op het plaatje.

Bristol Cathedral Jaarwisseling 2018 / 2019
Bristol van zaterdag 29 December 2018 tot en met woensdag 2 januari 2019 zingen we de diensten in Bristol Cathedral. Tot nu toe heeft de Schola alleen nog twee maal een weekend in deze gastvrije cathedral gezongen. Nu gaan we voor het eerst hier tijdens een jaarwisseling zingen. Bristol is een aangename stad met veel mogelijkheden. Voor meer informatie of aanmelden klik dan HIER of op het plaatje.II. TOEKOMSTIGE PROJECTEN

St. David’s Cathedral zomer 2019
Yorkvan maandag 29 juli 2019 tot en met zondag 4 augustus 2019 zingen we de diensten in St. David’s Cathedral. St. David’s behoort tot de Church of Wales en is een van de oudste en mooiste kathedralen van het Verenigd Koninkrijk. Dit project is nog niet open, maar mocht u al belangstelling hebben stuur dan een mailtje naar info@zingeninengeland.nl.
voor meer informatie klik dan HIER of op het plaatje.


(635)