Evensongs Leeuwarden

Iedere tweede zondag van de maand (met uitzondering van augustus) wordt in de Grote Kerk van Leeuwarden om 17.00 uur een Choral Evensong door de Schola Liturgica Leeuwarden gezongen. 

Het koor bestaat uit geoefende zangers en staat onder leiding van Geke Bruining-Visser. Mattijs de Vreugd bespeelt het orgel.
Livestreams kunt u volgen op www.choralevensong.nl. U vindt hier ook de laatst uitgezonden livestream.

Op ons YouTube kanaal kunt u veel meer Evensongs en opnames vinden. Regelmatig worden nieuwe opnamen toegevoegd. U kunt ze vinden door te klikken op YouTube kanaal Schola Liturgica.
De toegang is uiteraard gratis, wel zal er een collecte gehouden worden om deze serie in stand te kunnen houden. Meer informatie te vinden op onze Facebookpagina Evensongs Leeuwarden
Belangstelling om mee te doen? Mail dan voor informatie naar: info@zingeninengeland.nl.

Het koor is projectmatig opgezet. Iedere zanger studeert zelf de muziek in, elke zaterdag voorafgaand aan de evensong vindt een repetitie plaats in de Waalse kerk (van 10.00 tot uiterlijk 13.00 uur). Op de dag van de Evensong repeteren we van 15.00 uur tot 16.30 uur).
Op ons youtube kanaal kunt u eerdere diensten bekijken. De laatste dienst is te bekijken door het internetadres www.choralevensong.nl in te typen.

(foto’s van Ad Fahner)001 Koor in het Koor

009 het koor

004

(foto’s Eerde Bruining)
25002354006_898ba99d3a_o